Vilka romantiska scener älskar du?

74
Delningar
1.2k
Visningar


Du kanske också gillar

ny tjej

ny tjej

Jag behöver alltid en pick-me-up i slutet av veckan, så idag skulle jag gärna fråga: vilka romantiska scener gillar du i filmer eller tv-program? Här är intercourse som får mig…

I Före soluppgången, Celine och Jesse återskapar hur de skulle berätta för sina vänner om deras spontana stopp i Wien. Sättet som Jesse leker med sina pojkaktiga manér (och hur han ryser until när hon kallar hans hår fett!) smälter mitt hjärta.

Tittar på Skruva den som Beckham vid 13 års ålder var jag stolt över att se Jess, en färgad kvinna, vinna över Joe, den drömska killen som alla lagkamrater är förälskade i. Males jag blev ännu mer glad av att se henne tacka nej until Joe för att gå efter sin dröm om att starta en fotbollskarriär.

De kemi i denna Ny tjej första kyssscenen! Dröjandet framför sovrumsdörrarna! Den mindre sista kyssen! Hur han lämnar Jess bara stå där golvad!

Schitt’s Creek’s David och Patrick vinner “Bästa TV-förslag”, helt klart. Sånget i Patricks röst underneath hans tal får mig att gråta varje gång. David hade också på sig den tröjan för en vandring och hans linje: “Jag bar dig inte upp på ett berg för att inte äta ost efter.”

Den här monologen jag vill ha tillbaka Var alltid min kanske inkluderar frågan varje companion vill höra.

Och slutligen, varje gång Westley säger “Som du önskar” in Prinsessan brud.

Vilka scener älskar du i romantiska filmer och tv-program? Vänligen släpp alla söta och pulserande detaljer nedan.

PS De bästa programmen att se som ett par och våra favoritkomediscener.

Rekommenderat för dig

Nästa inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

relaterade nyheter

Är du säker på att du vill öppna detta inlägg?
Lås upp : 0
Är du säker på att du vill sluta prenumerera?