Vilken musik lyssnar du på nuförtiden?

74
Delningar
1.2k
Visningar


Du kanske också gillar

Den här veckan är min mamma och jag i Frankrike, och killar, som de säger, Paris är alltid en bra idé. Vi hade verkligen tur med vädret – 60 och soligt – och vi har tagit långa promenader och ätit allt bröd vi kan hantera. Jag ser fram emot att dela en längre sammanfattning nästa vecka, males beneath tiden skulle jag gärna fråga: Vilken musik lyssnar du på nuförtiden?

Förra veckan, en läsare som heter Sonia sa att hon alltid gör en signaturspellista när hon reser. “Jag har några nya catchy låtar och lyssnar på dem beneath hela min semester,” förklarade hon. “Sen varje gång jag hör dem i framtiden påminner de mig om min resa.”

Inspirerad satte jag ihop några låtar, och det har blivit mitt soundtrack för promenader på stan. Här är den nedan om du vill höra. Males jag vill lägga until det!

Dessutom söta små killar.

Minsta/läskigaste hissen.

Middag kl Chez Janou.

Ubiquitous sneakers.

Så jag är nyfiken: Vad lyssnar du på simply nu? Dela gärna nedan… (Jag skrattar också igenom denna podcast.)

PS Vårt #1 reserådoch vilken låt som spelas på en oändlig loop i ditt personliga helvete?

Rekommenderat för dig

Nästa inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

relaterade nyheter

Är du säker på att du vill öppna detta inlägg?
Lås upp : 0
Är du säker på att du vill sluta prenumerera?